Aktuelt

WiFi som slår alle rekorder

Stabilt WiFi og en pålitelig trådløs forbindelse er en nødvendighet for alle bedrifter i dag, uansett størrelse. Ruckus kan tilby WiFi som oppfyller alle krav, og som kan skaleres alt etter behov. Ruckus leverer markedets beste WiFi-opplevelse uten unødvendig kompleksitet. Teknologien krever ikke en IT-avdeling, gir sterkere signaler, bedre dekning og mer stabil ytelse enn andre teknologier på markedet. .

Ruckus er bedre enn konkurrentene på WiFi

Det er ingen hemmelighet at videotrafikk via. trådløst nettverk kan være en utfordring. En av pionerene i WiFi-teknologi, Divergent Dynamics, har testet fem forskjellige produsenters ytelse når det gjelder video streaming til 30-60 klienter. Ikke overraskende var Ruckus den eneste produsenten som kunne levere streaming av video til 60 klienter uten noen forsinkelser, mens det var «vanlig» datatrafikk belastning.

Det finnes helt sikkert billigere løsninger enn Ruckus, men er det verdt det hvis det trådløse nettverket er ustabilt og tregt? Hvis kravene er et stabilt og raskt trådløst nettverk som enkelt kan skaleres fra få til flere hundre tusen brukere, så er Ruckus Wireless løsningen.

Netsense AS som er forhandler av Ruckus sin banebrytende trådløse teknologi. Vi er glade for å presentere den helt nye RUCKUS  760 AP. Denne Wi-Fi teknologien øker kapasiteten og er basert på den nyeste WI-Fi 6E- standarden. En unik antenneteknologi kombinert med et intuitivt grensesnitt gjør Ruckus Wireless til markedets beste WiFi-opplevelse uten unødvendig kompleksitet. Når tilkoblingen virkelig betyr noe, gir Ruckus deg dekning.

Vil du vite mer: Kontakt oss