Aktuelt

Viktig melding til våre kunder!

Microsoft har gjort endringer i CSP-programmet. For deg som kunde betyr det først og fremst nye abonnementsvilkår som regulerer hvordan du kan kjøpe og abonnere på Microsoft-lisenser for skybaserte tjenester som Microsoft 365, Dynamics 365, og Azure. Med de nye endringer i lisensprogrammet, bør du nå gjøre et aktivt valg innen 1 mars. På den nye plattformen kreves nøye planlegging og kan bli kostbart å velge feil.

Nye vilkår

  1. Månedsabonnement gir deg fleksibilitet til å øke og minsket antallet lisenser etter behov mot en 20 % høyere premie (totalkostnad for lisenser).
  2. Du kan velge 12- eller 36-måneders abonnement (36 måneder vil være tilgjengelig fra mars 2022) med mulighet til å låse prisen. Hvis du velger dette alternativet, kan du bare minske antallet lisenser på forlengningsdagen og 72 timer frem. Du kan øke antallet lisenser

Hva betyr det for deg?

Planlegg nøye dine fremtidig lisensbehov. Dette er svært avgjørende for et stabilt kostnadsbilde, og det kan bli dyrt dersom du velger feil. Det er den viktigste lisens-avgjørelsen du må ta i 2022. Du kan velge 1 års abonnent for lisensene dine i den grad det er mulig, og fordel dem på års- og månedsabonnementer. Vil du beholde fleksibiliteten, er det mulig å ha både års- og månedsabonnement for samme lisens. Utfør endringene i god tid før mars 2022.

Trenger du veiledning og hjelp, til å finne ut hva endringene innebærer for deg og din virksomhet, så kan våre eksperter hjelpe deg både med planleggingen og finne de lisensene du har behov for.