Aktuelt

Vi gratulerer Runar Krokå med ny sertifisering på høyeste nivå!

Vi gratulerer vår sikkerhetsekspert Runar Krokå med vel gjennomført sertifisering i Sophos, IT Arkitekt på XG Firewall. Sertifiseringen er rangert som høyeste nivået Sophos kan tilby og er i dag en av våre viktigste løsninger på IT-sikkerhet. XG Firewall tilbyr den beste beskyttelsen mot ransomware, phishing, bots og cryptomining. Med sin kraftig AI-teknologi, kunstig intelligens og dobbel antivirusbeskyttelse, vil XG stoppe angrep som beveger seg i nettverket ditt.

IT-sikkerheten utvikler seg raskt, og vi nødt til å være i forkant og holde oss løpende oppdatert på ny teknologi og sikkerhetstrusler. Det er derfor et krav til våre konsulenter å stadig holde seg oppdaterte. Runar som allerede har mange års erfaring med sikkerhetsløsninger og en rekke sertifiseringer, tok utfordringen og bestod med glans.  

For Netsense betyr det at vi styrker vår posisjon i Grenland og kan tilby våre kunder et av sikreste IT-løsninger i Norge.

Sjansen for at din bedrift kan bli utsatt for cyber angrep, er relativ stor. Hackere finner veien via underleverandører, partnere eller ansatte for nå hovedmålet. De kan utgi seg for å være din sjef eller en du stoler på. Kommer hackere inn via en pc eller vedlegg, finner de raskt veien inn til målet. XG Firewall stopper angrep som begynner å bevege seg i nettverket ditt. Kombinert med løsninger for klient og server-beskyttelse spiller det ingen rolle om en hacker prøver å utnytte nettverkets sårbarheter eller klient-sårbarhet. Sophos XG kommer til å stoppe det. I de fleste tilfeller rekker du ikke engang å tenke, før du får beskjed om at systemet har nøytralisert et angrep, ryddet opp og gjort tjenestene dine tilgjengelig for deg igjen.

Sophos XG Firewall med IT- Xstream Architecture, gir fullstendig oversikt over all trafikk, beskyttelse og ytelse. Denne versjonen er fullpakket av ny og forbedrede funksjonalitet, inkludert:

  • Xstream SSL-inspeksjon – Gir deg enestående innsikt i dine krypterte trafikkstrømmer. Støtte for TLS 1.3 uten å nedgradere, samt kraftige policy-verktøy og suveren ytelse. 
  • AI-drevet trusselintelligens: Utvider beskyttelsen din mot «zero-day»-trusler og nye ransomware-varianter med flere best-in-class maskinlæringsmodeller og enestående innsikt i mistenkelige filer som kommer inn i ditt nettverk.
  • Application acceleration: Optimaliser nettverksytelsen ved å sette den viktige applikasjonstrafikken din på «the fast path» gjennom brannmuren og rute den pålitelig gjennom din foretrukne WAN-tilkobling

I tillegg er det også mange andre nye funksjoner som forbedrer din beskyttelse, oversikt, administrasjonsopplevelse og allsidighet i nettverket:

  • Synchronized SD-WAN
  • Firewall, NAT and SSL Inspection rules and policies
  • Plug-and-play high-availability
  • Real-time flow monitoring
  • Expanded notifications and alerts

Vil du vite mer kan du ta kontakt med vår sikkerhetsekspert Runar Krokå epost: rk@netsense.no eller vår sikkerhetsrådgiver Bjørnar Stensrud: bs@netsense.no