Aktuelt

Vi gratulerer Jørn Strømme med AZ-104 Microsoft Azure Administrator sertifisering!

Vi i Netsense er takknemlig for at vi har så mange flinke konsulenter. Vi ønsker å gratulerer vår egen Jørn Strømme med ny Microsoft Azure Administrator sertifisering. Kurset er nøye utformet for å vurdere evner til å administrere, overvåke og implementere skybaserte løsninger og konsepter i Microsoft Azure-miljøer. Derfor krever eksamen at man har en robust forståelse av alle de store Azure-skytjenestene. Vi er superstolte av Jørn som nå kan titulerer seg som nybakt Microsoft Azure Administrator.

AZ-104 Microsoft Azure Administrator Associte

En Microsoft Azure-administrator er en fagekspert som er dedikert til å implementere, administrere og overvåke identitet, styring, lagring, sikkerhet, databehandling og virtuelle nettverk i et skymiljø.

– Readynez

Hva er Azure?

Microsoft Azure er en plattform som leverer alle de viktigste tjenestene i cloud computing. Cloud computing er en av de raskest voksende teknologiene i dag. Azure-skyplattformen består av mer enn 200 produkter og skytjenester utformet for å hjelpe deg med å gi liv til nye løsninger, løse dagens utfordringer og skape fremtiden.

Kort fortalt er Azure en skytjeneste fra Microsoft hvor du kan erstatte lokal infrastruktur, enten ved å få tilgang til Azure og sette opp egne virtuelle miljøer, eller ved å kjøpe tjenester på plattformnivå eller programvarenivå.

Den viktigste forskjellen på skytjenester og mer tradisjonell IT er forretningsmodellen, der kunden bare betaler for den kapasiteten hun/han har bruk for og ikke har behov for fysisk maskinvare.

Gjennom 2022 kan vi forvente å se at hastigheten vil akselerere ytterligere. ettersom flere og flere bedrifter nå går for helt eller delvis sky-løsninger. Data sendt fra skyen ut til brukerne, blir mer integrert i vårt daglige liv.

Derfor har Netsense store ambisjoner og satser stort for å bli Grenlands beste leverandør av Microsoft 365 og Azure tjenester. Vi har hentet inn og ansatte dyktige spesialister i faget, samt våre konsulenter som har spesialisert seg på MS365 og Azure. Sammen skal vi løfte vi din bedrift til nye høyder mot en effektiv, trygg og moderne arbeidsplass.

Ønsker du å vite mer om skytjenester. Kontakt oss her