Aktuelt

Sjekk ut Microsoft 365 for bedrifter!

Sjekk ut hvordan Microsoft 365 med Microsoft Teams kan hjelpe din bedrift med å forbedre cybersikkerheten, redusere kostnader og gi ansatte mulighet il å jobbe hvor som helst. Microsoft 365 inkluderer alt du kjenner fra Office 365. Microsoft 365 er designet for å hjelpe bedrifter å oppnå mer, med innovative Office-apper, intelligente skytjenester og sikkerhet i verdensklasse.

– Med Microsoft 365 kan du jobber hvor som helst i verden

Sikker og effektiv samhandling med Microsoft 365

Microsoft 365 er en pakke med tjenester fra Microsoft som gir deg tilgang til Office-programvare (Word, Excel, PowerPoint, etc.), e-post, kalender, samarbeidsverktøy, nettskylagring og sikkerhetstjenester. Det er designet for å hjelpe bedrifter med å øke produktiviteten og samarbeide på tvers av avdelinger og geografiske avstander. Det tilbyr også en rekke avanserte funksjoner som automatisering av arbeidsflyt, datakryptering og avansert sikkerhet, og muliggjør samarbeid i sanntid

En av de viktigste tjenestene i Microsoft 365 for bedrifter er Microsoft Teams. Det er et verktøy for samarbeid og kommunikasjon som gir ansatte mulighet til å chatte, dele filer, holde videomøter og dele skjermbilder. Med Microsoft 365 kan man jobbe hvor som helst, ved å gi ansatte tilgang til filer og programmene de trenger fra nesten hvilken som helst enhet, inkludert mobiltelefoner og nettbrett.

Microsoft 365 gir også tilgang til avanserte sikkerhetsfunksjoner som hjelper din bedrifter å beskytte dataene dine mot trusler som phishing og datalekkasjer. Det gir også muligheter for å administrere og overvåke sikkerheten, som å sette opp sikkerhetsregler og å kontrollere hvem som har tilgang til dataene.

Vær produktiv overalt

Få arbeidet unnagjort, og hold kontakten med hverandre enten dere jobber eksternt eller på arbeidsplassen

 • Chat, ring og vær vert for møter
 • Del dokumenter i skyen
 • Samarbeid med Office-apper
 • Hold kontakten med e-post og kalender

Sikre bedriften din

Hjelp å beskytte forretningsdata med innebygde sikkerhetsfunksjoner.

 • Beskytt mot cybertrusler
 • Øk sikkerheten for kundedataene
 • Hjelp oss å sikre enhetene dine
 • Behandle brukere og enheter

Skaff deg en kostnadseffektiv løsning

Effektiviser IT-konfigurasjonen, -administrasjonen og -kostnadene med én enkel produktivitetsløsning.

 • Gjøre brukerens mer produktive
 • Spar automatisering og IT-kostnader
 • Konsolider leverandørbruk
 • Reduser kostnadene ved sikkerhetsrisikoe

Hva er forskjellene mellom Office 365 og Microsoft 365?

Office 365 og Microsoft 365 er begge tjenester fra Microsoft, men de tilbyr litt forskjellige funksjonalitet og planer.

Office 365 er en tjeneste som gir deg tilgang til verktøyene for å skrive, presentere og samarbeide på dokumenter, som Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Det gir også e-posttjenester med Exchange Online, samt kalender- og kontakt-funksjoner. Office 365 er primært rettet mot brukere som trenger å arbeide med Office-dokumenter og e-post, og er tilgjengelige for både privatbrukere og bedrifter.

Microsoft 365 derimot, er en mer omfattende tjeneste som inkluderer alt som Office 365 har, i tillegg til flere verktøy for å samarbeide og dele informasjon med kolleger og kunder med SharePoint Online og Skype for Business Online. Det gir også tilgang til en rekke sikkerhets- og administrasjonsverktøy, slik at du kan beskytte dataene dine og administrere abonnementet ditt. Microsoft 365 er primært rettet mot bedrifter og organisasjoner som trenger å samarbeide og dele informasjon på tvers av avdelinger og geografi, i tillegg til å ha kontroll på sikkerheten og administrasjonen av tjenesten.

I korte trekk, Office 365 er mer fokusert på å gi deg tilgang til Office-verktøy, mens Microsoft 365 gir deg et bredere spekter av tjenester for å samarbeide og dele informasjon, men også sikkerhet og administrasjonsverktøy

Ønsker du å flytte opp i skyen og vil vite mer om Microsoft 365? Vi står klare for å hjelpe deg og din bedrift. Kontakt oss for å komme i gang.