Innfør sikkerhetsbeskyttelse i verdensklasse

Sophos Intercept-X for klient og server

Dagens dataangrep kombinerer ofte flere avanserte teknikker samtidig. For å redusere risikoen for å bli et offer for dette behøver du avansert beskyttelse som overvåker og sikrer hele angrepskjeden. Dersom du er opptatt av sikkerhet så er dette alt du trenger å vite.


Sophos XG Firewall – sikkerhet satt i system

Med vår neste generasjons brannmur stoppes angrep som begynner å bevege seg i nettverket ditt.

Brannmuren jobber blant annet aktivt sammen med våre løsninger for klient og serverbeskyttelse.

Sophos XG Firewall stopper trusselen effektivt og rydder opp! I de fleste tilfeller rekker du ikke engang å tenke før du får beskjed om at systemet har nøytralisert et angrep, ryddet opp og gjort

tjenestene dine tilgjengelig for deg igjen.


Managed Threat Detection & Response


Med MTR fra Sophos vil ditt selskap få hjelp fra sikkerhetseksperter som jager trusler døgnet rundt som en døgnbemannet vaktservice i akkompagnement til resten av sikkerhetsutstyret i løsningen.

I MTR jobber Sophos sine sikkerhetseksperter proaktivt med å validere potensielle trusler. De bruker all tilgjengelig informasjon om truslene og bruker den aktuelle bedriften i kontekst for å kartlegge truslenes alvorlighetsgrad. Ekspertene bruker ulike teknikker for å avlede angrep mens de jobber for løse problemene eksternt og bevare dine data. Du vil få råd og anbefalinger til videre handling og bli gjort oppmerksom på årsaken til eventuelle problemer som gjentar seg.

Når man kombinerer både hardwarebasert og softwarebasert beskyttelse i verdensklasse med døgnvakt fra prisbelønnede sikkerhetseksperter i én og samme løsning kan ikke dette beskrives som stort annet enn noe av det mest gjennomførte og allsidige innenfor løsninger for datasikkerhet.