Om oss

Om oss

Netsense har kontorer i Grenland og Oslo, og tilbyr produkter, tjenester og strategisk rådgivning innenfor IT-sektoren nasjonalt og lokalt. Vi utfører konsulent-, sikkerhets- og utviklingstjenester for private og offentlige kunder i alle størrelser. Vårt mål er å levere tjenester av faglig kvalitet stilpasset den enkelte kundes behov.

Netsense leverer trygge og gode It- løsninger, i tillegg til rådgivning og tett oppfølging til våre kunder. Dette gjør vi gjennom å ha høyt kompetente medarbeidere, moderne og fleksible teknologiske løsninger og gode samarbeidspartnere.

Vi er stolte av å ha lokale og internasjonale selskaper blant våre kunder, og gjennom tett kundedialog arbeider vi for å bygge langsiktige relasjoner.
Selv om vi får stadig flere kunder, vil vårt fokus alltid være å gjøre hver eneste kunde fornøyd.

Våre mål
Vårt mål er å levere tjenester av utmerket faglig kvalitet tilpasset den enkelte kundes behov. Dette skal vi oppnå gjennom å hjelpe våre kunder med riktig IT-løsning – Hver dag.
Våre kunder
Våre kunder er i alle kategorier, fra små nyetablerte selskaper til større konsern. De har overlatt sin IT-virksomhet til oss og er opptatt av effektivitet og økt lønnsomhet gjennom bruk av IT.
Rekruttering

Vi leter etter dyktig konsulenter som brenner for IT-faget og som kan bidra med å utvikle vår virksomhet.

Samfunnsansvar

Netsense ønsker å bidra til bærekraftig utvikling. Med grønt datasenter, fokus på trygghet og trivsel og en rekke miljøtiltak, er vår visjon om skape resultater sammen.

Våre ansatte

Samarbeidspartnere

Leverandører