Aktuelt

Netsense er kåret til Gasellebedrift 2021!!

Netsense AS er superstolte over å ha blitt kåret til Gasellebedrift 2021. Gaselle-konkurransen arrangeres av Dagens Næringsliv og belønner bedrifter som viser en rask og sunn vekst. Denne utmerkelsen betyr at Netsense gjør mye riktig og truffet godt med våre tjenester, sier daglig leder Bjørn Wold Pedersen – Dette inspirerer oss til å fortsette å gjøre det vi er gode på: Riktig IT-løsning hver dag med kvalitet, trygghet og god service til alle våre kunder.

Vi ønsker takke alle alle våre trofaste kunder og samarbeidspartnere, og ikke minst til våre dyktige medarbeidere. Vi setter stor pris på alle våre ansatte som gjør en fantastisk innsats, og er stolte over utviklingen teamet i Netsense har fått til de siste årene.

Hva er kriteriene for å bli en Gaselle?

Gaseller er Dagens Næringslivs årlige, prestisjefylte titulering og ikke minst utmerkelse av bedrifter som opplever betydelig vekst. Dagens Næringsliv kårer norske gaseller hver høst sammen med sine partnere. Det er flere vilkår for å kunne oppnå Gasellestatus. Blant annet må bedriften minst ha doblet omsetningen i løpet av de siste fire år. Samtidig kan den ikke ha hatt negativ vekst i noe enkelt år og det akkumulerte driftsresultatet i perioden må ha vært positivt. Det er knallharde krav til utmerkelsen og det er bare en liten brøkdel av alle bedrifter i Norge som klarer å bli gasellebedrifter.

Kriterier for gasellebedrifter:
-Levert godkjente regnskaper.
-Minst doblet omsetningen over fire år.
-Omsetning på over en million kroner første år.
-Positivt samlet driftsresultat.
-Unngått fallende omsetning.
-Vært aksjeselskap

Det er derfor en stor ære for oss i Netsense å kunne kalle oss Gasellebedrift 2021. Vi takker igjen for tilliten til alle som har vært med på denne reisen, for uten dere hadde ikke dette vært mulig. Vi gleder oss til fortsettelsen!!