IT-SIKKERHET

Netsense har ekspertise på IT-sikkerhet. Våre rådgivere, spesialister og konsulenter hjelper deg med riktig valg for din bedrift.

Har du kontroll på bedriftens IT sikkerhet?

Dagens datakriminelle og metodene de bruker gjør at det ikke nytter å bare stenge seg bak en trygg brannmur lenger. Epostene og internettaktiviteten din er ikke skjult for verden. De vet hvem du er, og hva du jobber med!

Hva hvis noen utgir seg for å være bedriftslederen i en epost til den økonomiansvarlige?

Ingen kan garantere deg full sikkerhet, men gjennom våre produkter og spesialister kan vi tilby noen av de sikreste løsningene som finnes i verden i dag!

Hva når alt går galt?

Tenk å bli vekket en tidlig søndag av den fatale beskjeden om at alle dine data er ødelagt:

«Noen brøt seg inn i systemet i natt, og det eneste som lå igjen var et trusselbrev om å betale løsepenger for å få tak i dataene.»

Ring oss så hjelper vi dere!

Når ting har gått skeis er det godt å ha oss! Med tjenestene vi leverer vil du oppleve å bli tatt godt vare på og at vi stiller opp for deg 24/7. Vi har også tilgang til verdens beste sikkerhetseksperter.

Dersom du blir utsatt for et dataangrep vil vi samarbeide med deg for å rydde opp, forhandle og sikre systemer. Vi vil være en god støtte for deg og jobbe taktisk mot dem som angriper. Noen ganger kan det være for sent, men du skal slippe å være alene om det.

Hvorfor velge Netsense?
  • Netsense AS leverer IT-løsninger og IT-sikkerhetstjenester og tilbyr deg gode og tilrettelagte løsninger uansett hvor du er
  • Sertifiserte sikkerhetseksperter
  • Vi tilbyr markedsledende systemer for brannmur, klient/server beskyttelse, epostkontroll mm.
  • Våre løsninger for it -sikkerhetstjenester er blant de sikreste i verden!
  • Fokus på sikkerhet i alt vi gjør.
  • Gode referanser. En kunde av oss ble utsatt for samme data-angrep som rammet stortinget i 2021, men med Netsense sikkerhetsløsning ble dette angrepet stoppet raskt og smertefritt
Les mer om våre løsninger:

Når sjekket du sikkerheten din sist? Er du bedre sikret mot angrep enn de andre?

Vi tilbyr markedsledende systemer for brannmur, klient / server beskyttelse, epostkontroll mm.

Vi tilbyr markedsledende systemer for brannmur, klient / server beskyttelse, epostkontroll mm.