Netsense  søker nye medarbeidere

Netsense AS har siden starten i 2002 vært i kontinuerlig vekst. Målrettet satsing gjennom mange år har gitt oss gode resultat og derved et solid fundament for videre satsning. Fornøyde kunder og en stab av dyktige og engasjerte medarbeidere har vært avgjørende for vår suksess. Vi har en kontinuerlig økende etterspørsel etter våre tjenester og løsninger og har behov for flere dyktige medarbeidere.
 
Vi søker nye medarbeidere med kompetanse, erfaring og forståelse innen fremtidsrettede og kostnadseffektive IT-løsninger, slik at våre kunder kan realisere sine strategier gjennom smartere bruk av sine IT løsninger.

Netsense  søker:
- Selgere innen vare- og tjenestesalg <les mer..>
- Konsulenter/seniorkonsulenter <les mer..>
- Juniorkonsulent/trainee <les mer..>

 

 

Som ny medarbeider i Netsense AS vil du få utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver som spenner over et stort faglig spekter. Samtidig vil du få anledning til å spesialisere deg og til enhver tid arbeide med nyeste teknologi.

De rette personene ønsker vi velkommen med konkurransedyktige vilkår og meget godt arbeidsmiljø – i en raskt voksende bedrift med framtidsrettede produkter og løsningskonsept.